Menu
• Indhold

Resurser

Her er et lille udpluk af resurser, som kan give dig inspiration til it, læremidler, fag og didaktik – isoleret og i samspil. Enkelte ressourcer præsenteres kort, men du må selv gå på opdagelse og undersøge det du finder interessant nærmere.

Resurser

Om

Fremtidslaboratoriet

På Fremtidslaboratoriet kan du finde opgaver og guides til digitale redskaber - lige til at bruge i undervisningen.

Cooltoolsforschools

Engelsk wiki, hvor et væld af online gratis web 2.0-værktøjer er samlet under relevante overskrifter som fx Presentation Tools og Collaborative Tools. Hvert værktøj ledsages af et par linjers beskrivelse.

Go2web20

Godt alternativ til ovenstående. Her er en god søgefunktion samt mulighed for at få vist web 2.0-tjenester, der knytter sig til udvalgte tags.

Skolekonsulenterne – Tønder Kommune

Dansk side af Skolekonsulenterne fra Tønder. Klik på It i venstremenuen, og der tilbydes en masse gratis tastevejledniger. De er skrevet til lærere og har derfor ofte et undervisningsfokus.

Emu

 

Faghæfter og it

It er naturligt nok nævnt flere gange i faghæfterne, og det er markeret med understregning i dokumenterne her:
http://pmc.daks.dk/122.0.html

Dokumenterne er forsynet med bogmærker, som fører hen til de enkelte markeringer. Understregningen må ikke tages som udtryk for, at alt er med, men den kan bruges til at søge centrale steder ud i faghæfterne, hvor it specifikt er nævnt.