Menu
• Indhold

Om EMU

 

Fakta om EMU

Om

EMU er Danmarks undervisningsportal

EMUs overordnede formål er at udvikle og forbedre undervisningen ved at give skolerne en fælles indgang til de vigtigste ressourcer på internettet.

 

Mere om EMU

Læs meget mere om EMU, EMU redaktionen, EMUs organisation, arbejdet med EMU som website og meget andet.

Læs mere om Mere om EMU

Krænkende indhold

Bliver UNI•C (gjort) opmærksom på indhold på EMU, der skønnes lovstridigt, for ensidigt, stødende eller krænkende, vil det som udgangspunkt blive fjernet fra siderne, indtil sagen er nærmere belyst.

Henvendelser om den type indhold kan ske til EMU-redaktionen eller anmeldes på denne side.

Dette gælder også for indhold, som UNI•C ikke kan påtage sig ansvaret for, dvs. brugergenereret indhold som f.eks. indsendte bidrag i forbindelse med konkurrencer, blogs og andre brugerpubliceringer.

Ophavsret

Alle forløb og materialer på EMU må bruges i din konkrete undervisning.UNI•C har ophavsretten til EMUs bjælkebilleder og EMUs forsidegrafik. Ønsker du at bruge forløb eller materialer (inkl. tekster, lyd og billeder) fra EMU til andre formål end konkret undervisning, skal du først indhente tilladelse fra EMU-redaktionen. UNI•C-logoet, som findes på alle EMU-sider, ejes af UNI•C. Eventuelle andre logoer i bundteksten på EMU-siderne, ejes af de pågældende EMU-samarbejdspartnere.

Kontakt EMU-redaktionen

EMU-redaktionen, UNI-C
Vermundsgade 5
2100 København Ø
35 87 88 89
info@emu.dk

Læs mere om Kontakt EMU-redaktionen

Foldere og brochurer

Bestil foldere og brochurer fra EMU og UNI-C.

Læs mere om Foldere og brochurer